مروان Admin
المساهمات : 803 نقاط : 55898 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 08/02/2010 44
| موضوع: مكرونه بولو تشيز..الذ اكله..واسهل اكله.. 2010-07-11, 2:23 am | |
| المقادير 1- مكرنه شرائط..ا اسباجيتي اذا مافيش شرايط 2-صدر فراخ 3- فلفل رومي 4 عدد3 طماطم بلدي 5-50 جرام زبده 6- ملعقه خل كبيره 7- 2 فص توم 8- قالب جبنه مودزاريلا
طريقه التحضير تسلقي المكرونه وكأنها مكرونه عاديه.. وعقبال ما تخلصي المكرونه هتكني بتحضري الخلطه بتاعتها طريه الخلطه سهله اولا تقطعي صدور الفراخ قطع صغيره ..وتجيبي طاسه صغيره وتشوي قطع الطماطم والفلفل والتوم مع بعض في الزبده لحد ما يتغير لون الخلطه وبعدين تسيبيهم يستوو مع بعض طبعا هتكون المكرونه استوت هنجيب طاجن بايركس..ونضيف جزء من الماكرونه فيه وبعدين نفضي الخلطه على المكرونه بعدين نجيب اللي فاضل من المكرونه ونغطي بيه خلطه الفراخ.. اخر اجه نبشر قالب المودزاريلا على وش الطاجن د مايغطي المكرونه تماما ..ونطهم في الفرن لمده خمس دقايق فقط.. وديقي يا حجه وادعي لخزاعه مش مسامح اللي هتخش تاخد الوصفه ومتردش على الموضوع | |
|
ملك روحى نائبة المدير العام
المساهمات : 455 نقاط : 53917 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 20/04/2010
| موضوع: رد: مكرونه بولو تشيز..الذ اكله..واسهل اكله.. 2010-07-15, 10:52 pm | |
| | |
|
مروان Admin
المساهمات : 803 نقاط : 55898 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 08/02/2010 44
| موضوع: رد: مكرونه بولو تشيز..الذ اكله..واسهل اكله.. 2010-07-16, 3:46 pm | |
| | |
|
رونا مديرالمنتدى
المساهمات : 2009 بحب الناس الرااااااااااااايقة نقاط : 56551 السٌّمعَة : 2 تاريخ التسجيل : 24/04/2010
| موضوع: رد: مكرونه بولو تشيز..الذ اكله..واسهل اكله.. 2010-07-18, 6:54 am | |
| | |
|